TOURS EN BICICLETA

Pedalejar per les vinyes amb bicicleta

Vine a gaudir dels millors tours amb bicicleta a Sitges. Excursions de mig dia. Recollida GRATIS al seu hotel o allotjament. Diversió per a totes les edats! GRATIS per a nens menors de 5 anys!

Inoblidables, recorreguts amb bicicleta, diversió amb amics, famílies, reunions o formació d’equips corporatius. Els recorreguts són per a tots els nivells, ja que pedalem tranquil·lament per senders per a bicicletes relativament plans i carreteres rurals tranquil·les amb vistes excepcionals.

EXCURSIONS DE MEDI DIA O DE DIVERSOS DIES

Totes les nostres excursions són aptes per a totes les edats. Trieu l’excursió -DownHill Glide Tour- per gaudir d’un agradable i senzill recorregut amb bicicleta per les vinyes i els encantadors pobles dels voltants de Sitges. Per a una excursió més completa, l’excursió -Cycling For Vino Tour- és el que necessita. Pararem en un celler, aprendrem i degustarem el deliciós vi de la comarca de l’Alt Penedès.

Pedalejar per les vinyes amb bicicleta és sens dubte una de les coses més divertides que pots fer mentre visites Sitges. Gaudiràs d’una experiència sensorial estimulant que simplement no es pot duplicar d’una altra manera.

Puja a la teva bicicleta! És la millor manera! I és gairebé tot costa avall!

Vine a gaudir de les nostres rutes en bicicleta a Sitges, Barcelona.

Visiteu el web de Easy Cyling Sitges i contacti’ns per a més informació.