FAMILIA
ROMAGOSA
TORNÉ

Vuit generacions treballant la terra

La nostra història es remunta a 8 generacions enrere quan els nostres avantpassats ja eren viticultors i cultivaven les vinyes de propietat. Cada generació ha anat aportant la seva experiència i la seva manera peculiar de treballar la terra.

La masia data del 1864 i el celler formava part de la casa fins que el seu fundador decidir edificar les actuals instal.lacions modernes, sempre seguint la sabiduria tradicional que ens caracteritza. Les eines i maquinària antiga han passat a formar part del museu visitable i recomanable als nostres clients que diàriament ens venen a veure. Exportem arreu del món. 

Artesans i ecològics

La viticultura ecològica es va imposant i cada vegada més els nostres productes ecològics guanyen mercat nacional i internacional. 

Les vinyes actuals, a una alçada de 300 metres sobre el nivell del mar, ens permeten elaborar els nostres propis productes tradicionals i també els nostres innovadors ecológics. 

La nostra empresa també ha estat distingida amb diferents premis al servei i atenció al client. 

Accés Advertence


Caves Romagosa TornéÚnicament s’accepten registres i comandes  a la botiga en línia a majors d’edat. Resta prohibida la venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys com estableix la legislació vigent. L’empresa s’eximeix de tota responsabilitat en el cas de registre de persones menors d’edat.

Únicamente se aceptan registros y pedidos a personas mayores de edad. Está prohibida la venta de bebidas alcohólicas a menores de 18 años como establece la legislación vigente. La empresa se exime de toda responsabilidad en el caso de registro de personas menores de edad.

Only registrations on our website and purchase orders to adults are accepted. The sale of alcoholic beverages to minors under the age of 18 is prohibited by current legislation. The company is exempt from all liability in the case of registration of minors.

This will close in 0 seconds